Foto op grafsteenspecialiteit van glazen gedenktekens

Het plaatsen van een foto op de grafsteen biedt u de mogelijkheid om een persoonlijk herinnering te plaatsen op het grafmonument. Een pasfoto, mooi moment uit het leven of een foto die iets zegt over de persoonlijkheid van de overledene. De foto kan van klein tot levensgroot op verschillende soorten en vormen glas worden aangebracht.

Harmonieus geheel

De foto op glas moet natuurlijk wel op de juiste plaats op de grafsteen staan en in harmonie zijn met de rest van het gedenkteken. Onze creatieve ontwerper gaat u hierbij helpen en geeft u advies wat het beste bij uw wensen past.

Onze creatieve ontwerper geeft u advies wat het beste bij uw wensen past.

Foto op grafsteen

natuurlijke grafbedekking

Grafsteen met glas in een strakke vormgeving. Het glazen gedenkteken heeft een natuurlijke grafbedekking waartussen een graflantaarn van RVS is geplaatst.

foto op grafsteen monumententuin grafstenen

Inspiratietuin gedenktekens

In alle rust zoeken naar een passend gedenkteken. Vele voorbeelden in verschillende stijlen en vormen staan opgesteld in onze inspiratietuin te Elst. Ongestoord rondkijken, ideeën opdoen en wanneer u vragen heeft kunt u ze direct aan onze adviseurs stellen .

Geknabbeld glas

gebroken leven

Grafmonument van natuursteen. Op de letterplaat van natuursteen is een glazen plaatje met foto geplaatst van geknabbeld glas. Het geknabbelde glas staat voor gebroken leven.

Het monument is in het echt te bekijken in onze monumententuin met ruim 600 voorbeelden van grafstenen.

foto op grafsteen met geknabbeld glas

Foto op grafsteen

juiste glastechnieken en bewerkingen

Het is belangrijk dat de foto of afbeelding juist wordt toegepast en past bij de gewenste uitstraling van het monument.

Kennis, creativiteit en degelijkheid

altijd een passend gedenkteken

Wij helpen u graag om uw gedachten en gevoelens te vertalen naar een passend monument.

Onze kennis van alle bewerkingen, technieken soorten en soorten lettertypes, die toegepast kunnen worden op verschillende materialen, in combinatie met onze creativiteit en degelijkheid, garandeert u een bijzonder en passend gedenkteken.

Gebogen letterplaat

foto omgezet naar silhouette

Gedenkteken waar zowel de letterplaten als het liggende gedeelte zijn uitgevoerd in glas. De gebogen letterplaten zijn siervol voor elkaar geplaatst op houders van RVS. Het silhouette is op aanvraag van de nabestaanden door ons grafisch team nagemaakt van een foto.

Foto op grafsteen met zwerfkei

natuurlijke uitstraling

De omranding van leisteen en grafbedekking zorgen, naast de zwerfkei, voor een natuurlijke uitstraling van het glazen gedenkteken.

De persoonlijke foto roept herinneringen op en geeft het monument een persoonlijk karakter.

Glazen vlinder

vrouwelijke uitstraling

Grafsteen met roze glasplaten met foto, rozenkwarts en natuursteen. De beide vleugels van glas vormen samen een vlinder.

Het kleurgebruik bij dit grafmonument maakt het een vrouwelijk geheel. Het brok rozenkwarts zit verankerd aan het natuursteen.

foto op grafsteen vrouwelijk uitstraling gedenkteken

Eigen ontwerp foto op grafsteen

glastechniek die het beste past

Ieder monument wordt door onze glasspecialisten in ons atelier geheel vormgegeven: het ontwerp, de glasbewerking en het aanbrengen van tekst. De montage van het monument wordt eveneens in ons atelier uitgevoerd en door onze eigen medewerkers geplaatst op de begraafplaats.

Glazen grafsteen met Engel

duurzame glastechnieken

Glazen grafsteen met foto van engel bestaande uit 2 glazen letterplaten. De Engel is door middel van speciale glastechnieken op een sierlijke wijze aangebracht waarbij het accent is gelegd op het silhoutte van de Engel.

urnengraf met glas ontwerp

Samen met u maken we gratis een ontwerp

U krijgt goed inzicht, deskundig advies en antwoord op uw vragen…

Lees verder

Gepolijst graniet

bewerkte foto op de grafsteen

Gedenkteken waar de opbouw bestaat uit 2 zuilen van zwart graniet waar tussen een letterplaat van glas is geplaatst.

Ons grafische team heeft de persoonlijke foto bewerkt zodat er een mooi en harmonieus geheel is ontstaan.

Foto of afbeelding op grafsteen

we maken een voorstel voor u

De fleurige kleuren van de glasplaat en het opschrift maken het een fris geheel. U kunt tijdens een vrijblijvend adviesgesprek aangeven wat voor foto u op het glas wil hebben waarna ons grafisch team met een voorstel komt van het grafmonument.

emailleren glazen gedenktekens

Foto’s en afbeeldingen

we helpen u

U kunt zelf een foto aanleveren en indien u een afbeelding wilt gebruiken dan kunnen wij die voor u verzorgen. Het bewerken van de foto’s kunt u geheel aan ons overlaten. Wij zorgen voor een juiste compositie, belichting, kleur en voorzien de foto eventueel van een andere achtergrond of effecten.

Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat de foto of afbeelding een mooie plaatst krijgt op de grafsteen en een harmonieus geheel vormt met het monument.

gedenksteen glas met persoonlijke foto op grafsteen

Foto op grafsteen en natuursteen

mooie combinatie

Modern, strak uitgevoerd en stijlvol gedenkteken met een fraaie combinatie van glas en natuursteen. Het formaat van de zuil en de foto op glas zijn perfect met elkaar in balans alsook met het liggende gedeelte.

De gedenksteen van glas maakt een rustige indruk en is prettig om naar te kijken. De fotoprint op het glas is gemaakt van 2 foto’s die ons grafische team heeft samengevoegd.

gedenksteen glas met natuursteen

Bijzondere betekenis

eigen persoonlijke tint

Steeds vaker voorzien wij grafmonumumenten van een eigen en persoonlijke toevoeging. Hierdoor krijgt het gedenkteken een bijzondere betekenis.

De bijzonderheid zit in het feit dat monument iets vertelt over de overlede(n), het geeft herkenning en haalt herinneringen op.

foto op grafsteen met meerpalen als persoonlijke decoratie

Kleurrijke afbeelding

diepte door vlinders

Grafmonument waar op de linkerzuil onder het opschrift een vlinder is geplaatst. Doordat de vlinders ook te zien zijn op de letterplaat waar een afbeelding op aangebracht is krijgt het monument diepte.

De glasplaat is geplaatst met houders van RVS voor de gepolijste zuilen.

Een bezoek aan glazen gedenktekens

In onze monumententuin met grafstenen ziet u alle voorbeelden in het echt. Natuursteen, glas, RVS, cortenstaal, brons en lood. Rustig en ongestoord rondkijken en wanneer u vragen heeft kunt u ze direct aan onze adviseurs stellen.

Het samenstellen van gepast monument met de juiste uitstraling doen wij samen met u. Onze creatieve ontwerper maakt geheel vrijblijvend en gratis voor u een ontwerp.

Hoe werkt een persoonlijk ontwerp?

Zuilen gedenkteken

RVS belettering

Door de zuilen van verschillende hoogtes te vervaardigen is er een podium gecreëerd voor de foto op glas.

Een gedenkteken met een print op glas ontwikkeld u eerst met een adviseur waarna ons grafisch team het overneemt en zorgdraagt voor een harmonieus eindresultaat. Het opschrift van roestvast staal is verheven op het gedenkteken vervaardigd.

glazen gedenkplaat overzicht collecties

Meer voorbeelden bekijken

Bekijk en maak uw keuze in het overzicht en ontdek wat u mooi vindt.

16 Bijzondere collecties met glazen gedenktekens

Behouden van kleur

fotoprint op grafsteen

Stijlvol en eenvoudig uitgevoerd gedenkteken waar op de glazen gedenktplaat het opschrift en een persoonlijke foto is geplaatst. Het monument is nagenoeg onderhoudsvrij, aan het einde van het liggende gedeele is ruimte vrijgehouden voor beplanting.

Door gebruik te maken van een speciale printtechniek behoud de afbeelding haar kleur en is het geschikt voor alle mogelijke weertypen.

foto op grafsteen van fietsende vrouw

Fotoprint op glas

dubbelgraf familiegraf

Het plaatsen van een foto op moderne grafmonumenten biedt u de mogelijkheid om een persoonlijk herinnering te plaatsen op het grafmonument. Een pasfoto, mooi moment uit het leven of een foto die iets zegt over de persoonlijkheid van de overledene. De foto kan van klein tot levensgroot op verschillende soorten en vormen glas worden aangebracht.

Bijzonder gedenkteken

glasfusing rivier

Op dit bijzondere en mooie gedenkteken is een kruis onstaan door een uitsparing te maken in zowel de glazen gedenkplaat als het natuursteen. Vanuit het kruis stroomt er een rivier, die gemaakt is van glas, over de vloer van het gedenkteken

Het zwart gepolijste natuursteen staat mooi in contrast met de kleurige river en de foto. De foto is degelijk vastgezet met houders van RVS.

glazen grafsteen met foto kruis en glazen rivier

Bekijk ook onze andere specialiteiten

Een glazen grafsteen uitzoeken is niet makkelijk, de mogelijkheden zijn oneindig en door het tonen van vele voorbeelden willen we helpen bij het maken van een passende keuze.

foto op grafsteen

Letters en teksten

Laat u inspireren door de vele voorbeelden van glazen letterplaten in verschillende vormen en kleuren toegepast op glazen gedenktekens.

Belettering op glas
emailleren glazen grafsteen

Emailleren glas

Het emailleren vindt op hoge temperatuur plaats, zodat de kleur duurzaam en weerbestendig, in het glas gebakken is.

Emailleren glas
glafusing grafsteen

Glasfusing

Glasfusing is een techniek waarbij stukken glas van één of verschillende kleuren op hoge temperatuur worden samengesmolten.

Kleurrijke monumenten
gebogen glas grafsteen

Gebogen glas

Het toepassen van gebogen glas is fraai en geeft een bijzondere uitstraling aan het glazen gedenkteken.

Gebogen glas

Naast de voorbeelden op onze website bieden wij u de mogelijkheid om tientallen glazen gedenktekens in het echt te bekijken in onze showroom en inspiratietuin.