Gedenkplaat glas

Gedenkplaat glas foto 1
Strak vormgegeven gedenkplaat. Op het glas is een print aangebracht. Een print als deze schetst u samen met uw adviseur waarna ons grafisch team de print optimaliseert. U ontvangt altijd een digitale voorstelling ter goedkeuring. Het glas is op een ged... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 13743
Artikelnummer 15770
Collectie Jong en eigentijds, Modern, Urnenplaten
Materiaal Glas, Natuursteen
Persoonlijke toevoeging Persoonlijke foto - glas
Productgroep Urnmonumenten
Productsoort Fotoartikel
Steennaam Belgisch hardsteen
Symboliek Foto

Productomschrijving

Strak vormgegeven gedenkplaat. Op het glas is een print aangebracht. Een print als deze schetst u samen met uw adviseur waarna ons grafisch team de print optimaliseert. U ontvangt altijd een digitale voorstelling ter goedkeuring. Het glas is op een gedenkplaat van Belgisch hardsteen geplaatst.
Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen


Urnmonumenten

Urnenmonumenten zijn gedenktekens die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor urnengraven. Soms gaat het om een eenvoudige urnentegel voor op een urnenkelder, maar het is op veel begraafplaatsen ook mogelijk om volledig liggend/staand monument te plaatsen op een urnengraf. Foto
Maak uw gedenkteken persoonlijk door de toevoeg van een foto. Het maakt de grafsteen direct herkenbaar en roept mooie herinneringen op. Onze grafische afdeling kan u helpen met de eventuele bewerking van uw fotomateriaal.