Glazen prinsessen gedenkteken

De twee half doorzichtige glazen letterplaten zijn door het roze glazen hart met elkaar verbonden. In het glazen hart kan een persoonlijke foto worden verwerkt. Omdat de twee staande glazen letterplaten half doorzichtig zijn, zijn de opschriften goed t... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35067
Bewerking Gepolijst
Catalogus Grafmonumenten, Kindermonumenten
Collectie Jong en eigentijds, Modern
Glas Blauw
Kinderlijk Hart
Kleur Blauw, Roze, Zwart
Materiaal Glas
Productsoort Glazen foto
Symboliek Hart

Productomschrijving

De twee half doorzichtige glazen letterplaten zijn door het roze glazen hart met elkaar verbonden. In het glazen hart kan een persoonlijke foto worden verwerkt. Omdat de twee staande glazen letterplaten half doorzichtig zijn, zijn de opschriften goed te lezen. Ook bij verschillende lichtinvallen en vanuit verschillende hoeken zal de tekst leesbaar zijn. Tegen de zacht blauwe achtergrond van de glasplaten, komen de subtiele illustraties van de bloemen, het gras en de vlinders mooi naar voren. Het liggende deel van dit monument bestaat op een glanzende zwarte dekplaat die in twee hoeken grote sierlijke sparingen heeft. Aan de voorzijde zijn er plantjes toegevoegd voor een groen en fris accent. De achterste sparing is bedekt met helder witte steentjes (split) en zorgt zo voor een licht contrast.
Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.