Foto op glas gedenkteken

Door de zuilen van verschillende hoogtes te vervaardigen is er een podium gecreëerd voor de foto op glas. Een gedenkteken met een print op glas ontwikkelt u eerst met een adviseur waarna ons grafisch team het overneemt en zorg draagt voor een harm... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 23590
Collectie Jong en eigentijds, Modern
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Liggende deel Natuursteen
Materiaal Glas, Natuursteen
Staande deel Natuursteen en glas

Productomschrijving

Door de zuilen van verschillende hoogtes te vervaardigen is er een podium gecreëerd voor de foto op glas. Een gedenkteken met een print op glas ontwikkelt u eerst met een adviseur waarna ons grafisch team het overneemt en zorg draagt voor een harmonieus eindresultaat. Het opschrift van roestvast staal is verheven op het gedenkteken vervaardigd.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen