Glas grafstenen

Glas grafstenen foto 1
Grafstenen van glas hebben als groot voordeel dat de tekst nooit meer zal vervagen. Door de weloverwogen keuzes op het gebied van vorm, materiaal en kleur is deze grafsteen volledig in harmonie. Het glas is helder gelaten zodat de tekst alle aandacht k... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 18806
Collectie Exclusief, Modern
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur donker
Liggende deel Geheel beplanting in vlakken, Natuursteen
Materiaal Glas, Natuursteen
Staande deel Natuursteen en glas

Productomschrijving

Grafstenen van glas hebben als groot voordeel dat de tekst nooit meer zal vervagen. Door de weloverwogen keuzes op het gebied van vorm, materiaal en kleur is deze grafsteen volledig in harmonie. Het glas is helder gelaten zodat de tekst alle aandacht krijgt.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen