Urnengraf met foto print op glas

Urnengraf met foto print op glas foto 1
Vanwege de liefde voor de zee en het strand zijn er golven op het natuursteen aangebracht. De foto is op het glas geprint en toegevoegd aan het urnengraf. Foto print op glas wordt uitgewerkt door ons grafisch team en u krijgt altijd vooraf te zien hoe ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 20261
Collectie Exclusief, Jong en eigentijds
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Materiaal Glas, Natuursteen
Productsoort Fotoartikel, Glazen foto

Productomschrijving

Vanwege de liefde voor de zee en het strand zijn er golven op het natuursteen aangebracht. De foto is op het glas geprint en toegevoegd aan het urnengraf. Foto print op glas wordt uitgewerkt door ons grafisch team en u krijgt altijd vooraf te zien hoe het uiteindelijke urnengraf er uit komt te zien.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen