Grafzerk met twee glasplaten

Op de grafzerk zijn twee speciaal gestraalde glasplaten bevestigd. Deze straaltechniek geeft het glas een mat oppervlak waardoor deze minder vatbaar is voor de achtergrond. De elegante golvende vorm op de grafzerk in combinatie met de zachte kleuren ma... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 24332
Collectie Exclusief, Grafzerken
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Grafzerken
Kleur Beige
Liggende deel Natuursteen
Materiaal Glas, Natuursteen
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin

Productomschrijving

Op de grafzerk zijn twee speciaal gestraalde glasplaten bevestigd. Deze straaltechniek geeft het glas een mat oppervlak waardoor deze minder vatbaar is voor de achtergrond. De elegante golvende vorm op de grafzerk in combinatie met de zachte kleuren maken het een vriendelijk monument.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen