Modern glazen grafmonument

Modern glazen grafmonument foto 1
Het moderne glazen grafmonument heeft een heel eigentijds ontwerp. Als omranding is gebruikt gemaakt van een fraai natuursteen met een matte grijsgroene textuur. Daarbinnen is het graf bedekt met heldere witte bergkristallen die zorgen voor de frisse u... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 32600
Collectie Jong en eigentijds, Lichte grafstenen, Modern
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Liggende deel Natuursteen
Materiaal Glas, Natuursteen
Staande deel Glas

Productomschrijving

Het moderne glazen grafmonument heeft een heel eigentijds ontwerp. Als omranding is gebruikt gemaakt van een fraai natuursteen met een matte grijsgroene textuur. Daarbinnen is het graf bedekt met heldere witte bergkristallen die zorgen voor de frisse uitstraling van het monument. In het midden biedt het natuurstenen sokkeltje plaats aan de porseleinen foto en zorgt voor een persoonlijk accent. De glazen letterplaat heeft net als het liggende deel, rechte lijnen en draagt door de lichte blauwe kleur ook bij aan de frisse uitstraling. Op deze achtergrond zijn de geëmailleerde opschriften en lijntekening goed te zien en kunnen samen met onze grafische afdeling helemaal naar uw wens worden vormgegeven.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen