Gedenkteken glas

Gedenkteken glas foto 1
Schoon door zijn eenvoud. Bij dit gedenkteken is er een lasergravure op het glas aangebracht en de tekst is zwart versmolten.Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, m... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 21642
Bewerking Lasergravure
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Glas, Jong en eigentijds, Modern, Natuursteen
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Materiaal Glas, Natuursteen

Productomschrijving

Schoon door zijn eenvoud. Bij dit gedenkteken is er een lasergravure op het glas aangebracht en de tekst is zwart versmolten.
Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen


Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.