Gedenkteken met foto van glas

Een foto maakt een gedenkteken altijd persoonlijker. Met een glazen foto bent u qua design niet gebonden aan eventuele technische beperkingen, want een fotoprint op glas kan in alle kleuren worden gemaakt. Naast de foto van glas bevat het gedenkteken ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 26268
Collectie Jong en eigentijds, Modern
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Kleurrijk
Liggende deel Geheel beplanting
Materiaal Glas, Natuursteen
Productsoort Glazen foto
Staande deel Glas

Productomschrijving

Een foto maakt een gedenkteken altijd persoonlijker. Met een glazen foto bent u qua design niet gebonden aan eventuele technische beperkingen, want een fotoprint op glas kan in alle kleuren worden gemaakt. Naast de foto van glas bevat het gedenkteken een glazen letterplaat met blauw matglas waarop met wit emaille de tekst is aangebracht. Daarbij is de tekening van de vliegtuigvleugel juist helder uitgespaard. Op het liggende deel bevat het horizontale glasplaatje een persoonlijk gedicht. Om de frisse en moderne uitstraling verder te ondersteunen, is er gekozen voor gezoet natuursteen en een lichtgrijze split ter opvulling.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen