Glazen gedenktekens

Glazen gedenktekens foto 1
De blauwe kleur glas geeft het gedenkteken een frisse uitstraling. Glazen gedenktekens geven prachtige spiegelingen bij zonlicht. De natuurlijke grafbedekking past goed bij de afbeelding op de glazen letterplaat. Onze grafische team helpt met het uitwe... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 19334
Collectie Jong en eigentijds
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Blauw, Kleurrijk
Liggende deel Geheel beplanting, Glas
Materiaal Glas

Productomschrijving

De blauwe kleur glas geeft het gedenkteken een frisse uitstraling. Glazen gedenktekens geven prachtige spiegelingen bij zonlicht. De natuurlijke grafbedekking past goed bij de afbeelding op de glazen letterplaat. Onze grafische team helpt met het uitwerken van dergelijke gedenktekens.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.