Urn gedenksteen glas vlinders

De vlinders zijn gezandstraald in het glas en staan symbool voor de vrijheid. De achterste glasplaat is gematteerd wat resulteert in een stabiele achtergrond. De siergrassen geven de urn gedenksteen een elegant uiterlijk mee.Glas is op veel manieren te... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 23052
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Collectie Exclusief, Jong en eigentijds, Modern
Materiaal Glas, Natuursteen
Persoonlijke toevoeging Persoonlijke foto - porselein
Productgroep Urnmonumenten
Productsoort Fotoartikel
Symboliek Foto

Productomschrijving

De vlinders zijn gezandstraald in het glas en staan symbool voor de vrijheid. De achterste glasplaat is gematteerd wat resulteert in een stabiele achtergrond. De siergrassen geven de urn gedenksteen een elegant uiterlijk mee.
Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen


Urnmonumenten

Urnenmonumenten zijn gedenktekens die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor urnengraven. Soms gaat het om een eenvoudige urnentegel voor op een urnenkelder, maar het is op veel begraafplaatsen ook mogelijk om volledig liggend/staand monument te plaatsen op een urnengraf. Foto
Maak uw gedenkteken persoonlijk door de toevoeg van een foto. Het maakt de grafsteen direct herkenbaar en roept mooie herinneringen op. Onze grafische afdeling kan u helpen met de eventuele bewerking van uw fotomateriaal.