Fotoprint op glazen gedenkteken

Met de fotoprint in een glasplaat zijn de mogelijkheden om een grafmonument te personaliseren eindeloos. Het bijzondere is dat u een of meerdere foto’s kunt aanleveren die u graag wilt terugzien op de glasplaat. Samen met onze grafische vormgever... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 32986
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Modern
Graftype Kort graf
Materiaal Glas
Symboliek Foto

Productomschrijving

Met de fotoprint in een glasplaat zijn de mogelijkheden om een grafmonument te personaliseren eindeloos. Het bijzondere is dat u een of meerdere foto’s kunt aanleveren die u graag wilt terugzien op de glasplaat. Samen met onze grafische vormgever kunnen we een fraaie compositie maken en daarmee een uniek glazen gedenkteken. De glasplaat met fotoprint wordt mooi gedragen op op dit gedenkteken dat voor de rest uit natuursteen bestaat. De groene tint en mooie textuur van het natuursteen zorgen voor een warme uitstraling. Op de twee zuilen zijn een opschrift en een afbeelding aangebracht door middel van zandstralen en inschilderen. Hierdoor blijft de kwaliteit en leesbaarheid lange tijd goed.
Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.