Fotoprint op glazen gedenkteken

Met de fotoprint in een glasplaat zijn de mogelijkheden om een grafmonument te personaliseren eindeloos. Het bijzondere is dat u een of meerdere foto’s kunt aanleveren die u graag wilt terugzien op de glasplaat. Samen met onze grafische vormgever... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 32986
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Modern
Graftype Kort graf
Liggende deel Natuursteen
Materiaal Glas, Natuursteen
Natuursteen kleuren Blauw
Productsoort Fotoartikel, Glazen foto

Productomschrijving

Met de fotoprint in een glasplaat zijn de mogelijkheden om een grafmonument te personaliseren eindeloos. Het bijzondere is dat u een of meerdere foto’s kunt aanleveren die u graag wilt terugzien op de glasplaat. Samen met onze grafische vormgever kunnen we een fraaie compositie maken en daarmee een uniek glazen gedenkteken. De glasplaat met fotoprint wordt mooi gedragen op op dit gedenkteken dat voor de rest uit natuursteen bestaat. De groene tint en mooie textuur van het natuursteen zorgen voor een warme uitstraling. Op de twee zuilen zijn een opschrift en een afbeelding aangebracht door middel van zandstralen en inschilderen. Hierdoor blijft de kwaliteit en leesbaarheid lange tijd goed.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.