Blauwe kindergrafsteen van glas

Blauwe kindergrafsteen van glas foto 1
Uiterst frisse kindergrafsteen van blauw glas. De vlinder is gemaakt van diverse stroken glas welke vervolgens zijn versmolten tot een geheel. De kindergrafsteen kan bijvoorbeeld ook in het roze worden gemaakt.Glasfusing is een techniek waarbij stukken... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 15502
Artikelnummer 14208
Collectie Jong en eigentijds, Met bijzondere betekenis
Dieren Vlinder
Glas Glasfusing
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Blauw
Materiaal Glas
Persoonlijke toevoeging Hart, Persoonlijke foto - glas
Productgroep Kindermonumenten
Productsoort Fotoartikel, Glazen foto
Symboliek Foto, Hart

Productomschrijving

Uiterst frisse kindergrafsteen van blauw glas. De vlinder is gemaakt van diverse stroken glas welke vervolgens zijn versmolten tot een geheel. De kindergrafsteen kan bijvoorbeeld ook in het roze worden gemaakt.
Glasfusing
Glasfusing is een techniek waarbij stukken glas van één of verschillende kleuren op hoge temperatuur worden samengesmolten. Met deze techniek brengen we bijzonder fraaie en vaak kleurrijke decoratieve elementen aan op het gedenkteken. Naast het aanbrengen van persoonlijke decoraties gebruiken we deze techniek ook om structuur in het glas aan te brengen of om vorm aan het glas te geven.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Foto
Maak uw gedenkteken persoonlijk door de toevoeg van een foto. Het maakt de grafsteen direct herkenbaar en roept mooie herinneringen op. Onze grafische afdeling kan u helpen met de eventuele bewerking van uw fotomateriaal.