RVS grafmonumentenRVS in combinatie met glas

RVS biedt uitstekend de mogelijkheid om onze gevoelens en emoties vast te leggen. Door het RVS te combineren met andere materialen, zoals glas en natuursteen, ontstaan er zeer veel mogelijkheden om een uniek en persoonlijk monument te creëren met een geheel eigen uitstraling.

RVS Grafmonumenten

glazen letterplaat, rvs band en foto

Dit grafmonument straalt sereniteit uit. De pastel kleuren van het glas, rvs en het natuursteen maken dit een uiterst vriendelijk grafmonument. Het glas van de letterplaat is gematteerd en de tekst is wit ingesmolten waardoor deze nooit meer zal vervagen.

Grafmonument met RVS accessoire

persoonlijk en op maat ontworpen

Deze bijzondere eigentijdse grafsteen is gemaakt van natuursteen, hout, glas en rvs. Op het glas, met antraciet kleur, is de naam met mooie letters aangebracht. Daarnaast is een model van een klassieke auto in rvs op het glas bevestigd. Als extra persoonlijk element is er een tweede glasplaat toegevoegd met daarop een foto.

Meer informatie over een vrijblijvend schetsontwerp.

Juiste keuzes maken

advies van ontwerper

U ziet ongeveer wat u wilt, het kan zijn dat details van meerdere monumenten u aanspreken, of misschien raakt u verward van de vele mogelijkheden en weet u het even niet meer.

De mogelijkheden voor het ontwerpen van RVS grafmonumenten zijn oneindig en onze creatieve ontwerper helpt en adviseert u bij het maken van de juiste keuzes zodat u achteraf niet denkt “dat had ik graag toch net wat anders gezien”.

Silhouette in RVS

persoonlijke RVS grafmonumenten

Bij het ontwerpen van een rvs grafmonumenten met een silhouette gebruiken onze ontwerpers een persoonlijke foto als uitgangspunt.

Gepolijst natuursteen

blauwe glasblokjes

Dubbel grafmonument met een band van roestvast staal. Ter grafbedekking is er gekozen voor blauwe glasblokken die worden vergezeld door drie rvs vlinders.

De RVS-band omarmt de letterplaat en symboliseert liefde en verbondenheid.

grafsteen-met-rvs-vlinder

Vogels en vlinder zijn de meest toegepaste grafaccessoires

het geeft het monument een natuurlijke sfeer

Bekijk ze in onze inspiratietuin

RVS zuilen

glasfusing letterplaat

Glasfusing is een techniek waarbij stukken glas van één of verschillende kleuren op hoge temperatuur worden samengesmolten. Met deze techniek brengen we bijzonder fraaie en vaak kleurrijke decoratieve elementen aan op het gedenkteken.

Naast het aanbrengen van persoonlijke decoraties gebruiken we deze techniek ook om structuur in het glas aan te brengen of om vorm aan het glas te geven.

Het gedenkteken is te zien in onze showroom.

rvs grafmonumenten glasfusing grafsteen

In alle rust zoeken naar een passend gedenkteken

alle mogelijke materialen en stijlen

Ruim 600 voorbeelden van monumenten bekijken. Voorbeelden in verschillende stijlen en vormen staan opgesteld in onze inspiratietuin te Elst. Ongestoord rondkijken, ideeën opdoen en wanneer u vragen heeft kunt u ze direct aan onze adviseurs stellen.

Glasfusing kruis

RVS onderbouw en omranding

Dit unieke gedenkteken bestaat uit moderne materialen. De omranding is gemaakt van RVS. De letterplaat bestaat geheel uit glas.

Het glasfusing kruis en het monument zijn persoonlijk met de nabestaande ontworpen.

Kennis, creativiteit en degelijkheid

altijd een passend gedenkteken

Wij helpen u graag om uw gedachten en gevoelens te vertalen naar een passend monument.

Onze kennis van alle bewerkingen, technieken soorten en soorten lettertypes, die toegepast kunnen worden op verschillende materialen, in combinatie met onze creativiteit en degelijkheid, garandeert u een bijzonder en passend gedenkteken.

Modern grafmonument

glazen hart op vloer

Modern RVS grafmonument met glas en natuursteen. Het glazen hart ligt verheven op de dekplaat en is bevestigd met RVS-afstandhouders.

Om de glazen letterplaat is er een band van RVS gebogen. De grafomranding geeft het gedenkteken een passend kader.

RVS grafmonumenten

de mogelijkheden zijn oneindig

De mogelijkheden voor het ontwerpen van RVS grafmonumenten zijn oneindig.

We combineren het RVS met verschillende andere materialen om een gepast gedenkteken te realiseren. Hierdoor kunnen wij u de garantie bieden dat u altijd zult slagen voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument.

Grafkunst glas in combinatie met RVS

Heeft u zelf een idee?

wij geven uw ideeën vorm

Heeft u zelf een idee of ontwerp dan gaan wij graag aan de slag om samen met u, uw idee vorm te geven. Heeft u nog geen idee of iets ongeveer in gedachte? Door te luisteren naar de verhalen over de overledene en uw wensen proberen we met elkaar tot een resultaat te komen.

Op deze pagina ziet u voorbeelden van rvs grafmonumenten waarbij glas is toegepast. Bekijk voorbeelden, ook zonder glas, bij Den Hollandsche gedenktekens op de pagina: rvs grafmonumenten.

moderne grafmonumenten met rvs graflantaarn

Persoonlijke RVS decoraties

mogelijkheden voor elk graftype

Door het toevoegen van decoratie aan het gedenkteken geeft u het monument precies de persoonlijke uitstraling hoe u dat wilt.

In onze showroom ziet u alle persoonlijke grafaccesoires in het echt en kunt u ze zelf toepassen bij de grafsteenvoorbeelden in onze inspiratietuin.

Wat is er allemaal te zien?

RVS grafmonumenten met glas

straal- en beiteltechniek

Links onder op de achterste glazen letterplaat is een zonnebloem aangebracht door middel van een ambachtelijke straal en beitel techniek. Deze techniek geeft een prachtig effect bij zonlicht.

Op het voetstuk van de gedenksteen is een lelie van roestvast staal geplaatst. Deze glazen gedenksteen is een prachtig voorbeeld van een onderhoudsarm gedenkteken.

RVS kruis

voor een blauwe medaille van glas

De speciaal gesmolten medaille van blauw glas geeft de grafsteen een frisse aanblik. Tevens krijgt de grafsteen een eigentijds en persoonlijk karakter. Het is goed mogelijk om om de vloer van het monument een bijpassende graflantaarn van RVS te plaatsen.

Accessoires uitzoeken doet u in onze showroom. Graflantaarns, kruisjes, beeldjes, grafkunst…, meer informatie over onze showroom

RVS grafmonument

foto op glas

Mooi en modern vormgegeven rvs grafmonument waar de de omranding en de bloemenbak zijn uitgevoerd in RVS. Door het toepassen van siergrind in een neutrale kleur komt het monument rustig over.

Het opschrift en de foto zijn geplaatst op een glazen gedenkplaat. Door de gedenkplaat schuin te plaatsen is deze beter zichtbaar en blijft daar geen water op staan.

rvs grafmonumenten met foto en bloembak

Persoonlijke sfeer

strandvonsten en vuurtoren

Gedenkteken die geheel in het teken staat van strand, zee en schelpen. De strandvonsten liggen mooi en natuurlijk in het zand binnen een mooie RVS omranding. Om het geheel te beschermen is er een tranparante glazen dekplaat geplaatst van gehard glas.

Het opschrift is aangebracht op een schilderij die prachtig past bij de strandvonsten.

rvs grafmonumenten vuurtoren schelpen en andere strandvonsten

Stijlvolle uitstraling

RVS band met tekst

Mooi en harmonieus gedenkteken waar het opschrift en een persoonlijke foto zijn geplaatst op glazen gedenkplaten. De mat uitgevoerde gedenkplaat maak het opschrift en de foto op de tranparante glasplaat zichtbaar en past goed bij het RVS.

De band van RVS, in combinatie met de rechte lijnen waarin het monument is uitgevoerd, maakt het een stijlvol monument. De RVS band symboliseert liefde en verbondenheid.

rvs grafmonumenten band van rvs en persoonlijke foto