Glazen kindermonument met vlinders

De matte glasplaat bevat vrolijke afbeeldingen in lichte kleuren. Deze afbeeldingen zijn dusdanig ingebakken dat de kleuren mooi blijven. Bovenaan de glasplaat geeft het glazen vlindertje een extra speels effect. Het kindermonument heeft een omranding ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 32629
Artikelnummer 15880
Collectie Jong en eigentijds, Met bijzondere betekenis
Dieren Kat
Glas Glasfusing, Smeltglas
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kinderlijk Bloemen, Vlinder
Materiaal Glas, Natuursteen, RVS
Productgroep Kindermonumenten

Productomschrijving

De matte glasplaat bevat vrolijke afbeeldingen in lichte kleuren. Deze afbeeldingen zijn dusdanig ingebakken dat de kleuren mooi blijven. Bovenaan de glasplaat geeft het glazen vlindertje een extra speels effect. Het kindermonument heeft een omranding van natuursteen met een fraaie textuur en blauwe gloed. Dit natuursteen is ook gebruikt als schuin geplaatst deel waarop de grote glazen vlinder rust. Zodoende is de tekst op de glazen vlinder altijd goed leesbaar. Naast de afbeeldingen en de vlinders van glas en RVS, laat ook het zachtroze rozenkwarts zien dat dit monument is ontworpen voor een meisje.
Glasfusing
Glasfusing is een techniek waarbij stukken glas van één of verschillende kleuren op hoge temperatuur worden samengesmolten. Met deze techniek brengen we bijzonder fraaie en vaak kleurrijke decoratieve elementen aan op het gedenkteken. Naast het aanbrengen van persoonlijke decoraties gebruiken we deze techniek ook om structuur in het glas aan te brengen of om vorm aan het glas te geven.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen


RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.