Glazen kindermonument met vlinders

De matte glasplaat bevat vrolijke afbeeldingen in lichte kleuren. Deze afbeeldingen zijn dusdanig ingebakken dat de kleuren mooi blijven. Bovenaan de glasplaat geeft het glazen vlindertje een extra speels effect. Het kindermonument heeft een omranding ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 32629
Collectie Jong en eigentijds, Met bijzondere betekenis
Dieren Kat
Glas Fusing, Smeltglas
Graftype Enkel
Kinderlijk Bloemen, Vlinder
Materiaal Glas, Natuursteen, RVS

Productomschrijving

De matte glasplaat bevat vrolijke afbeeldingen in lichte kleuren. Deze afbeeldingen zijn dusdanig ingebakken dat de kleuren mooi blijven. Bovenaan de glasplaat geeft het glazen vlindertje een extra speels effect. Het kindermonument heeft een omranding van natuursteen met een fraaie textuur en blauwe gloed. Dit natuursteen is ook gebruikt als schuin geplaatst deel waarop de grote glazen vlinder rust. Zodoende is de tekst op de glazen vlinder altijd goed leesbaar. Naast de afbeeldingen en de vlinders van glas en RVS, laat ook het zachtroze rozenkwarts zien dat dit monument is ontworpen voor een meisje.
Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

RVS
RVS staat voor roestvast staal. Dit materiaal is erg duurzaam en zorgt veelal voor een moderne, frisse uitstraling.