Urnmonument glas

Urnmonument glas foto 1
Modern urnmonument met een prachtige combinatie van glas en RVS. De strakke vorm van het glas en de sierlijke vorm van het RVS geven het urnmonument een eigentijds contrast. De grafomranding zorgt voor verbintenis met de overige urnmonumenten.Glas is o... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 16954
Artikelnummer 15770
Collectie Exclusief
Graftype Kort graf
Materiaal Glas, RVS
Productgroep Urnmonumenten

Productomschrijving

Modern urnmonument met een prachtige combinatie van glas en RVS. De strakke vorm van het glas en de sierlijke vorm van het RVS geven het urnmonument een eigentijds contrast. De grafomranding zorgt voor verbintenis met de overige urnmonumenten.
Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.Urnmonumenten

Urnenmonumenten zijn gedenktekens die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor urnengraven. Soms gaat het om een eenvoudige urnentegel voor op een urnenkelder, maar het is op veel begraafplaatsen ook mogelijk om volledig liggend/staand monument te plaatsen op een urnengraf.