Modern gedenkteken met glasfusing rivier

Met glasfusing is het mogelijk om fraaie glassculpturen te maken. In dit gedenkteken is een rivier met glas gemaakt. De verschillende tinten blauw zijn met elkaar versmolten zodat er 1 geheel ontstaat.. Het gedenkteken heeft een moderne vormgeving, waa... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 27931
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Modern
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur donker, Kleurrijk
Liggende deel Gesloten dekplaat, Glas, Natuursteen, Rivier
Materiaal Glas, Natuursteen, RVS
Staande deel Natuursteen en RVS

Productomschrijving

Met glasfusing is het mogelijk om fraaie glassculpturen te maken. In dit gedenkteken is een rivier met glas gemaakt. De verschillende tinten blauw zijn met elkaar versmolten zodat er 1 geheel ontstaat.. Het gedenkteken heeft een moderne vormgeving, waarbij eenvoudige vormen en lijnen de boventoon voeren. Het oppervlak is gezoet, wat bijdraagt aan de moderne stijl. De meanderende vorm van de helderblauwe rivier en de sierlijke vorm van het lint van rvs bieden een mooi contrast op de strakke lijnen. De tekst is op de lettersteen met wit ingeschilderd en blijft lang mooi. Nabestaanden kunnen zelf plantjes planten in de bloemsparing op het liggende deel.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen
RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.