Modern gedenkteken met glasfusing rivier

Modern gedenkteken met glasfusing rivier foto 1
Met glasfusing is het mogelijk om fraaie glassculpturen te maken. In dit gedenkteken is een rivier met glas gemaakt. De verschillende tinten blauw zijn met elkaar versmolten zodat er 1 geheel ontstaat.. Het gedenkteken heeft een moderne vormgeving, waa... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 27931
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Modern
Glas Fusing
Graftype Enkel
Materiaal Glas, Natuursteen, RVS
Natuurlijk Rivier

Productomschrijving

Met glasfusing is het mogelijk om fraaie glassculpturen te maken. In dit gedenkteken is een rivier met glas gemaakt. De verschillende tinten blauw zijn met elkaar versmolten zodat er 1 geheel ontstaat.. Het gedenkteken heeft een moderne vormgeving, waarbij eenvoudige vormen en lijnen de boventoon voeren. Het oppervlak is gezoet, wat bijdraagt aan de moderne stijl. De meanderende vorm van de helderblauwe rivier en de sierlijke vorm van het lint van rvs bieden een mooi contrast op de strakke lijnen. De tekst is op de lettersteen met wit ingeschilderd en blijft lang mooi. Nabestaanden kunnen zelf plantjes planten in de bloemsparing op het liggende deel.
Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

RVS
RVS staat voor roestvast staal. Dit materiaal is erg duurzaam en zorgt veelal voor een moderne, frisse uitstraling.