Gedenkteken glas eigen ontwerp

Gedenkteken glas eigen ontwerp foto 1
Modern gedenkteken met een combinatie van natuursteen, glas en rvs. Het glas heeft een gematteerde afwerking en komt nog een keer terug in de vorm van een blok blauw glas als grafbedekking. Een silhouet als deze wordt voor u ontworpen door ons grafisch... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 18406
Collectie Jong en eigentijds, Met bijzondere betekenis, Modern
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Liggende deel Geheel beplanting, RVS
Materiaal Glas, Natuursteen, RVS
Staande deel Glas en RVS

Productomschrijving

Modern gedenkteken met een combinatie van natuursteen, glas en rvs. Het glas heeft een gematteerde afwerking en komt nog een keer terug in de vorm van een blok blauw glas als grafbedekking. Een silhouet als deze wordt voor u ontworpen door ons grafisch team. Het gedenkteken wordt in productie genomen nadat u akkoord heeft gegeven.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen
RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.