Gedenkteken glas eigen ontwerp

Gedenkteken glas eigen ontwerp foto 1
Modern gedenkteken met een combinatie van natuursteen, glas en rvs. Het glas heeft een gematteerde afwerking en komt nog een keer terug in de vorm van een blok blauw glas als grafbedekking. Een silhouet als deze wordt voor u ontworpen door ons grafisch... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 18406
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Jong en eigentijds, Met bijzondere betekenis, Modern
Graftype Enkel
Materiaal Glas, RVS
Vorm Silhouet

Productomschrijving

Modern gedenkteken met een combinatie van natuursteen, glas en rvs. Het glas heeft een gematteerde afwerking en komt nog een keer terug in de vorm van een blok blauw glas als grafbedekking. Een silhouet als deze wordt voor u ontworpen door ons grafisch team. Het gedenkteken wordt in productie genomen nadat u akkoord heeft gegeven.
Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

RVS
RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.

Silhouet
Gebruik het silhouet van uw dierbare om het gedenkteken extra persoonlijk te maken. Silhouetten zijn toepasbaar in verschillende materialen, zoals RVS, cortenstaal en glas. De mogelijkheden qua vorm zijn eindeloos. Gebruik bijvoorbeeld een silhouet van uw dierbare, maar ook de vorm van een landschap vanuit een foto behoort tot de mogelijkheid.