Grafsteen met blauw glas

Grafsteen met blauw glas foto 1
De speciaal gesmolten medaille van blauw glas geeft de grafsteen een frisse aanblik. Tevens krijgt de grafsteen een eigentijds en persoonlijk karakter. Op het voetstuk zou u bijvoorbeeld een roestvast stalen graflantaarn kunnen plaatsen.Enkele grafmonu... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 19075
Collectie Modern
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Blauw, donker, Kleurrijk
Liggende deel Gedeeltelijk beplanting, Natuursteen
Materiaal Glas, Natuursteen, RVS
Staande deel Natuursteen en glas

Productomschrijving

De speciaal gesmolten medaille van blauw glas geeft de grafsteen een frisse aanblik. Tevens krijgt de grafsteen een eigentijds en persoonlijk karakter. Op het voetstuk zou u bijvoorbeeld een roestvast stalen graflantaarn kunnen plaatsen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen
RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.