Glazen grafmonument met witte zwerfkei

Glazen grafmonument met witte zwerfkei foto 1
Natuurlijke elementen zorgen voor warmte en een zachtere uitstraling in een grafmonument. Dit grafmonument bestaat uit een unieke witte zwerfkei uit onze collectie en een ruw gemaakte glasplaat. Op de witte zwerfkei zijn de naam en de datums met een ha... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35086
Bloem, plant of boom Bloem/plant, Tulp
Collectie Natuurlijk
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Grijs, Kleurrijk, Wit
Liggende deel Geheel beplanting, Natuurlijk
Materiaal Glas, Natuursteen, RVS, Zwerfkeien
Staande deel Natuurlijk en glas, Zwerfkei

Productomschrijving

Natuurlijke elementen zorgen voor warmte en een zachtere uitstraling in een grafmonument. Dit grafmonument bestaat uit een unieke witte zwerfkei uit onze collectie en een ruw gemaakte glasplaat. Op de witte zwerfkei zijn de naam en de datums met een hartvormig rvs plaatje aangebracht. Dit rvs plaatje is bewust sober gehouden, zodat de zwerfkei beter tot zijn recht komt. De glazen letterplaat bevat de voornaam die met wit emaille is gemaakt op het glas. Daaronder zorgen de dieprode tulpen voor een sierlijk effect. De glasplaat heeft strakke, matte achtergrond die met behulp van zandstralen is verkregen. Hierdoor zijn de illustraties en opschriften extra goed leesbaar.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.