Glazen grafmonument met witte zwerfkei

Glazen grafmonument met witte zwerfkei foto 1
Natuurlijke elementen zorgen voor warmte en een zachtere uitstraling in een grafmonument. Dit grafmonument bestaat uit een unieke witte zwerfkei uit onze collectie en een ruw gemaakte glasplaat. Op de witte zwerfkei zijn de naam en de datums met een ha... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35086
Bloemen en planten Bloem, Tulp
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Natuurlijk, Zwerfkeien
Graftype Enkel
Kleur Grijs, Wit
Materiaal Glas, Natuursteen, RVS
Symboliek Hart

Productomschrijving

Natuurlijke elementen zorgen voor warmte en een zachtere uitstraling in een grafmonument. Dit grafmonument bestaat uit een unieke witte zwerfkei uit onze collectie en een ruw gemaakte glasplaat. Op de witte zwerfkei zijn de naam en de datums met een hartvormig rvs plaatje aangebracht. Dit rvs plaatje is bewust sober gehouden, zodat de zwerfkei beter tot zijn recht komt. De glazen letterplaat bevat de voornaam die met wit emaille is gemaakt op het glas. Daaronder zorgen de dieprode tulpen voor een sierlijk effect. De glasplaat heeft strakke, matte achtergrond die met behulp van zandstralen is verkregen. Hierdoor zijn de illustraties en opschriften extra goed leesbaar.
Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

RVS
RVS staat voor roestvast staal. Dit materiaal is erg duurzaam en zorgt veelal voor een moderne, frisse uitstraling.