Glazen letterplaat bij ruwe grafsteen

Hoewel het grootste deel van dit gedenkteken is gemaakt van ruwe, natuurlijke elementen, speelt de matblauwe glasplaat een belangrijke rol. De glasplaat is ondoorzichtig gemaakt en heeft een blauwe kleur zodat de opschriften goed leesbaar zijn en de kl... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 30852
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Met bijzondere betekenis, Natuurlijk
Dieren Vogel
Glas Blauw
Kleur Blauw
Materiaal Glas
Natuursteen Leisteen
Productsoort Glazen foto

Productomschrijving

Hoewel het grootste deel van dit gedenkteken is gemaakt van ruwe, natuurlijke elementen, speelt de matblauwe glasplaat een belangrijke rol. De glasplaat is ondoorzichtig gemaakt en heeft een blauwe kleur zodat de opschriften goed leesbaar zijn en de kleur aansluit bij de rest van het gedenkteken. De randen van de glasplaat zijn geknabbeld aan een zijde, wat ook weer zorgt voor een goede inpassing in het gedenkteken. De foto en de teksten maken het geheel persoonlijk. Dit gedenkteken laat goed zien dat ook glazen gedenktekens in een volledig natuurlijke stijl kunnen worden uitgevoerd.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.