Grafstenen met glas

Natuurlijke grafsteen met glas en natuursteen. Grafstenen met glas hebben als voordeel dat de tekst nooit meer zal vervagen. Onze grafstenen werken wij vaak af met een geknabbelde rand zodat het glas een meer natuurlijke uitstraling krijgt. De grafomra... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 24134
Collectie Exclusief
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Liggende deel Geheel beplanting, Natuurlijk, RVS
Materiaal Glas, Natuursteen, RVS
Staande deel Natuurlijk en glas

Productomschrijving

Natuurlijke grafsteen met glas en natuursteen. Grafstenen met glas hebben als voordeel dat de tekst nooit meer zal vervagen. Onze grafstenen werken wij vaak af met een geknabbelde rand zodat het glas een meer natuurlijke uitstraling krijgt. De grafomranding van roestvast staal kleurt goed bij de rest van de grafsteen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen
RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.