Schets van een unieke gedenksteen met een beker

Schets van een unieke gedenksteen met een beker foto 1
De beker en het lint zijn van rvs gemaakt. De gedenksteen heeft een glasplaat voor het opschrift.Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam. Natuursteen is misschi... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 5500
Collectie Jong en eigentijds, Met bijzondere betekenis
Materiaal Glas, Natuursteen, RVS

Productomschrijving

De beker en het lint zijn van rvs gemaakt. De gedenksteen heeft een glasplaat voor het opschrift.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.