Kindermonument met roze glas

Het kindermonument met roze glas is herkenbaar aan de zachte ronde vormen en de speelse vlinders. Deze kleine vlinders zijn aangebracht op de glasplaat van glas gemaakt en op het liggende deel zijn er twee vlinders van RVS gemaakt. Ook de tekst in wit ... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 32635
Collectie Jong en eigentijds
Graftype Kort graf
Materiaal Glas, Natuursteen, RVS

Productomschrijving

Het kindermonument met roze glas is herkenbaar aan de zachte ronde vormen en de speelse vlinders. Deze kleine vlinders zijn aangebracht op de glasplaat van glas gemaakt en op het liggende deel zijn er twee vlinders van RVS gemaakt. Ook de tekst in wit emaille op de glasplaat en de omranding zorgen voor het speelse karakter. De zachte ronde vormen en roze kleur van de glazen omranding zorgen juist voor een vrouwelijke en uitstraling. Als grafbedekking is er bergkristal gebruikt en bevat het liggende deel ook een klein oppervlak met beplanting.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.