Kindermonument met roze glas

Het kindermonument met roze glas is herkenbaar aan de zachte ronde vormen en de speelse vlinders. Deze kleine vlinders zijn aangebracht op de glasplaat van glas gemaakt en op het liggende deel zijn er twee vlinders van RVS gemaakt. Ook de tekst in wit ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 32635
Collectie Jong en eigentijds
Graftype Kort graf
Materiaal Glas, Natuursteen, RVS

Productomschrijving

Het kindermonument met roze glas is herkenbaar aan de zachte ronde vormen en de speelse vlinders. Deze kleine vlinders zijn aangebracht op de glasplaat van glas gemaakt en op het liggende deel zijn er twee vlinders van RVS gemaakt. Ook de tekst in wit emaille op de glasplaat en de omranding zorgen voor het speelse karakter. De zachte ronde vormen en roze kleur van de glazen omranding zorgen juist voor een vrouwelijke en uitstraling. Als grafbedekking is er bergkristal gebruikt en bevat het liggende deel ook een klein oppervlak met beplanting.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen
RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.