Grafsteen kind glas

Grafsteen kind glas foto 1
Kleurrijke grafsteen voor een kind. De diverse toepassingen van glas maken het een speelse grafsteen. Bij zonlicht geeft het glas prachtige schitteringen.Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 21687
Collectie Jong en eigentijds, Kunstenaars, Modern
Graftype Enkel, Kort graf
Materiaal Glas, RVS
Productgroep Kindermonumenten

Productomschrijving

Kleurrijke grafsteen voor een kind. De diverse toepassingen van glas maken het een speelse grafsteen. Bij zonlicht geeft het glas prachtige schitteringen.
Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

RVS
RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.