Gedenkteken met RVS omranding en glasplaat

Glazen gedenkteken met staande letterplaat van glas en een rvs omranding om het liggende gedeelte. De kleurrijke afbeelding van het kruis in het midden van de glasplaat is door middel van glasfusing in het glas gemaakt. Een bijzondere techniek waardoor... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 16860
Collectie Exclusief, Kunstenaars
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Liggende deel Geheel beplanting, RVS
Materiaal Glas, RVS
Staande deel Glas

Productomschrijving

Glazen gedenkteken met staande letterplaat van glas en een rvs omranding om het liggende gedeelte. De kleurrijke afbeelding van het kruis in het midden van de glasplaat is door middel van glasfusing in het glas gemaakt. Een bijzondere techniek waardoor de kleur niet zal vervagen.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.