Glazen gedenksteen

Glazen gedenksteen foto 1
Links onder op de achterste glazen letterplaat is een zonnebloem aangebracht door middel van een ambachtelijke straal en beitel techniek. Deze techniek geeft een prachtig effect bij zonlicht. Op het voetstuk van de gedenksteen is een lelie van roestvas... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 21043
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Beelden en Symbolen, Exclusief, Modern, Onderhoudsvrij
Graftype Enkel
Materiaal Glas, RVS

Productomschrijving

Links onder op de achterste glazen letterplaat is een zonnebloem aangebracht door middel van een ambachtelijke straal en beitel techniek. Deze techniek geeft een prachtig effect bij zonlicht. Op het voetstuk van de gedenksteen is een lelie van roestvast staal geplaatst. Deze glazen gedenksteen is een prachtig voorbeeld van een onderhoudsarm gedenkteken.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

RVS
RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.