Schetsontwerp van een modern gedenkteken

Schetsontwerp van een modern gedenkteken foto 1
Het schetsontwerp is gebaseerd op een glazen rivier. De band rondom de letterplaat zou bijvoorbeeld van roestvast staal kunnen worden gemaakt.Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creë... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 12180
Collectie Met bijzondere betekenis, Modern
Materiaal Glas, Natuursteen, RVS

Productomschrijving

Het schetsontwerp is gebaseerd op een glazen rivier. De band rondom de letterplaat zou bijvoorbeeld van roestvast staal kunnen worden gemaakt.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.