Schetsontwerp van een modern gedenkteken

Schetsontwerp van een modern gedenkteken foto 1
Het schetsontwerp is gebaseerd op een glazen rivier. De band rondom de letterplaat zou bijvoorbeeld van roestvast staal kunnen worden gemaakt.Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creë... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 12180
Artikelnummer 14145
Collectie Met bijzondere betekenis, Modern
Materiaal Glas, Natuursteen, RVS
Productgroep Grafmonumenten

Productomschrijving

Het schetsontwerp is gebaseerd op een glazen rivier. De band rondom de letterplaat zou bijvoorbeeld van roestvast staal kunnen worden gemaakt.
Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen


RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.