Kindergrafmonumenten glas

Kindergrafmonumenten met glas kenmerken zich door de prachtige kleuren. Het glas kan in alle kleuren voor u worden gemaakt. De glazen wolk is verheven op de letterplaat gemonteerd om meer diepte in het kindergrafmonument te krijgen. Grafkunst is er in ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 20045
Collectie Exclusief, Jong en eigentijds, Kunstenaars
Graftype Enkel
Materiaal Glas, RVS
Productgroep Kindermonumenten

Productomschrijving

Kindergrafmonumenten met glas kenmerken zich door de prachtige kleuren. Het glas kan in alle kleuren voor u worden gemaakt. De glazen wolk is verheven op de letterplaat gemonteerd om meer diepte in het kindergrafmonument te krijgen.
Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

RVS
RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.