Kindergrafsteen met glasplaat en vlinder

Het oranje-zwarte vlindertje van glas biedt een mooi kleurcontrast op de kindergrafsteen. De ruwe staande steen waarop het vlindertje rust is uniek van vorm en kunt u uitzoeken uit onze collectie. Daarvoor staat de matte glasplaat en deze heeft een fra... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 24781
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Met bijzondere betekenis, Natuurlijk
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Materiaal Glas, Natuursteen, RVS

Productomschrijving

Het oranje-zwarte vlindertje van glas biedt een mooi kleurcontrast op de kindergrafsteen. De ruwe staande steen waarop het vlindertje rust is uniek van vorm en kunt u uitzoeken uit onze collectie. Daarvoor staat de matte glasplaat en deze heeft een fraaie ijsblauwe matte kleur met daarop, naast de opschriften in wit emaille, een schildering van bloemetjes, gras en hartjes. De hartjes komen ook fraai terug in de RVS houders, waarop de glasplaat rust. Op de letterplaat is met een handschrift lettertype de naam in wit emaille aangebracht. Om aan te sluiten bij de vorm van de ruwe steen, heeft de glasplaat ook ruwe, geknabbelde randen. De brede banden van natuursteen op het liggende deel zijn lichtgrijs van kleur en passen zo goed in het zachte kleurbeeld van dit monument. De buitenste zijden van de omranding zijn door hakwerk ruw gemaakt.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen
RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.