Kindergrafsteen met glasplaat en vlinder

Het oranje-zwarte vlindertje van glas biedt een mooi kleurcontrast op de kindergrafsteen. De ruwe staande steen waarop het vlindertje rust is uniek van vorm en kunt u uitzoeken uit onze collectie. Daarvoor staat de matte glasplaat en deze heeft een fra... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 24781
Bewerking Emailleren
Catalogus Kindermonumenten
Collectie Met bijzondere betekenis, Natuurlijk
Edelsteen Rozenkwarts
Glas Fusing
Graftype Enkel
Kinderlijk Hart, Vlinder
Materiaal Glas, Natuursteen, RVS
Symboliek Hart

Productomschrijving

Het oranje-zwarte vlindertje van glas biedt een mooi kleurcontrast op de kindergrafsteen. De ruwe staande steen waarop het vlindertje rust is uniek van vorm en kunt u uitzoeken uit onze collectie. Daarvoor staat de matte glasplaat en deze heeft een fraaie ijsblauwe matte kleur met daarop, naast de opschriften in wit emaille, een schildering van bloemetjes, gras en hartjes. De hartjes komen ook fraai terug in de RVS houders, waarop de glasplaat rust. Op de letterplaat is met een handschrift lettertype de naam in wit emaille aangebracht. Om aan te sluiten bij de vorm van de ruwe steen, heeft de glasplaat ook ruwe, geknabbelde randen. De brede banden van natuursteen op het liggende deel zijn lichtgrijs van kleur en passen zo goed in het zachte kleurbeeld van dit monument. De buitenste zijden van de omranding zijn door hakwerk ruw gemaakt.
Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

RVS
RVS staat voor roestvast staal. Dit materiaal is erg duurzaam en zorgt veelal voor een moderne, frisse uitstraling.