Gedenkteken met een RVS bol

De RVS bol staat symbool voor de wereld en de oneindigheid. Door te kiezen voor een gedenkteken van rvs en glas is onderhoud bijna niet nodig. Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonu... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 28932
Collectie Modern, Onderhoudsvrij
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Antraciet
Liggende deel Geheel beplanting in vlakken, Natuursteen
Materiaal Glas, RVS
Natuursteen kleuren Antraciet
Staande deel Glas en RVS

Productomschrijving

De RVS bol staat symbool voor de wereld en de oneindigheid. Door te kiezen voor een gedenkteken van rvs en glas is onderhoud bijna niet nodig.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.