Kindermonument met glasparels en glasprint

Kindermonument met glasparels en glasprint foto 1
Speelse en kleurrijke elementen voeren de boventoon in dit bijzondere kindermonument. Het liggende gedeelte is geheel gevuld met veel witte en enkele gekleurde glasparels en daaromheen benadrukt de gekleurde lijn de ovalen vorm van de omranding. In sam... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 25718
Collectie Exclusief, Jong en eigentijds
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Materiaal Glas, RVS

Productomschrijving

Speelse en kleurrijke elementen voeren de boventoon in dit bijzondere kindermonument. Het liggende gedeelte is geheel gevuld met veel witte en enkele gekleurde glasparels en daaromheen benadrukt de gekleurde lijn de ovalen vorm van de omranding. In samenwerking met onze vormgever is de glazen letterplaat tot stand gekomen en dit beeld maakt het monument echt persoonlijk en uniek. De speelse en kleurrijke elementen zijn op een passende wijze in het monument verwerkt, waardoor er in dit kindermonument met glasparels en glasprint rust en eenheid ontstaat.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.