Kindermonument met glazen hart en foto

Kindermonument met glazen hart en foto foto 1
In het kindermonument, dat in de basis van natuursteen is gemaakt, zijn een groot hart, een vlindertje en een fotoplaatje van glas aangebracht. Het grote glazen hart dat geheel ondoorzichtig en zacht blauw is gemaakt, heeft een prominente plaats gekreg... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 33185
Collectie Jong en eigentijds, Met bijzondere betekenis, Modern, Zuilen
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Materiaal Glas, Natuursteen, RVS
Productsoort Glazen foto

Productomschrijving

In het kindermonument, dat in de basis van natuursteen is gemaakt, zijn een groot hart, een vlindertje en een fotoplaatje van glas aangebracht. Het grote glazen hart dat geheel ondoorzichtig en zacht blauw is gemaakt, heeft een prominente plaats gekregen. Hierop is de naam aangebracht met wit emaille, waardoor de tekst zeer lange tijd mooi blijft. In het glazen hart is ook een uitsparing gemaakt in de vorm van een vlinder. Er zijn nog meer vlinders in dit monument toegevoegd, zoals de glazen vlinder in de hoogste zuil en het rvs vlindertje dat boven het liggende deel zweeft. De foto op het glasplaatje maakt het kindermonument nog eens extra persoonlijk.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen
RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.