Kindergraf glaspersoonlijke en passende gedenktekens

Een kindergraf met glas is erg persoonlijk, u wilt graag een mooi gedenkteken die iets vertelt en zegt over uw overleden kind. Het gedenkteken moet u ook aanspreken, bij u passen en bij diegene die het graf regelmatig bezoeken.

Heeft u iets gezien wat ongeveer is wat u wilt dan maakt onze ervaren ontwerper voor u geheel vrijblijvend een uniek ontwerp.

Heeft u iets gezien wat ongeveer is wat u wilt dan maakt onze ervaren ontwerper voor u geheel vrijblijvend een uniek ontwerp.

Kindergraf glas

combinatie met natuusteen en RVS

Kindergraf van glas met glazen vlinders en een ballon. De vlinders zijn sierlijk en losstaand op het liggende gedeelte geplaatst. Rondom de foto is een turquoise bies aangebracht waardoor er harmonie ontstaat tussen de verschillende elementen.

Om het natuursteen goed te laten passen bij het geheel zijn de randen ruw afgewerkt.

Kindergraf glas

combinatie met andere materialen

Door creatief te zijn en de materialen, kleuren en vormen op de juiste wijze te combineren creëert onze ontwerper samen met u tijdens een persoonlijk gesprek een uniek en harmonieus gedenkteken.

Persoonlijk monument

samen met u ontwerpen we

Tijdens het ontwerpen maakt u uw wensen kenbaar en worden deze direct toegepast in het ontwerp.

Het gaat erom dat we samen met u een mooi monument ontwerpen en realiseren die goed bij u en uw kindje past.

Glasfusing

kleurrijke decoraties

Kindergraf van glas met giraffe die gemaakt is door middel van glasfusing. Met de glasfusing techniek brengen we bijzonder fraaie en vaak kleurrijke decoratieve elementen aan op het gedenkteken.

Bekijk voorbeelden van glasfusing

Voorstellen waaruit u kunt kiezen

als u nog geen idee heeft

Door goed naar u te luisteren komen we met voorstellen waar u uit kunt kiezen. Gaandeweg creëren we samen met u een persoonlijk gedenkteken waar u een goed gevoel bij heeft.

Kindergraf glas natuurlijk

ruwe stenen

Natuurlijk kindergraf wat een jonge en kinderlijke uitstraling heeft gekregen door de toepassing van glazen decoraties met heldere kleuren.

De sterren zijn van gesmolten glas gemaakt en zijn voorzien het opschrift en een persoonlijke groet. De 3 sterren ziet u terug op het wolkje van glas met persoonlijke tekst.

Sierlijk uitgevoerde details

persoonlijk en heldere kleuren

Kenmerkend voor het kindergraf is het gebruik van frisse kleuren en de sierlijk uitgevoerde details op het liggende gedeelte. De glazen rivier in combinatie met de vormgeving aan de voor- en achterkant sluit passend aan bij de hartvormige gedenkplaat.

De hartvormige gedenkplaat van glas met foto en een persoonlijke spreuk maken het monument extra persoonlijk.

kindergraf glas met hartvormige lettersteen

Een bezoek aan glazen gedenktekens

In onze monumententuin met grafstenen ziet u alle voorbeelden in het echt. Natuursteen, glas, RVS, cortenstaal, brons. Rustig en ongestoord rondkijken en wanneer u vragen heeft kunt u ze direct aan onze adviseurs stellen.

Het samenstellen van gepast monument met de juiste uitstraling doen wij samen met u. Onze creatieve ontwerper maakt geheel vrijblijvend en gratis voor u een ontwerp.

Hoe werkt een persoonlijk ontwerp?

Voorbeelden bekijken in onze inspiratietuin

Ons doel is u zoveel mogelijk voorbeelden in het echt te laten zien. Dit achten wij van groot belang omdat de keuze voor een grafmonument een blijvende keuze is voor jaren.

Alle monumenten zijn te gebruiken als uitgangspunt voor een persoonlijk monument. Ook kunt u monumenten of details met elkaar combineren. Voor elke monument die wij realiseren maken wij een nieuw ontwerp.

Glasfusing slang

emaille opschrift

Kindergrafsteen met een glasfusing slang. Het opschrift is door middel van emailleren op de glasplaat aangebracht. Naast het voordeel dat het emailleren gezandstraalde teksten en decoraties beter zichtbaar maakt geeft emailleren het geheel een zachtere en natuurlijkere uitstraling.

Het monument is te zien in onze inspiratietuin en kan uitstekend gebruikt worden als uitgangspunt voor een persoonlijk kindergraf van glas.

Vlinders van RVS

gematteerd glas

De 4 vlinders van RVS in combinatie met de kleur van het gematteerde glas en van het natuursteen geeft het monument een fraaie, moderne en eigentijdse uitstraling.

Naast de uitstraling heeft het matteren van glas ook het voordeel dat het opschrift beter en de ruimte achter de glasplaat minder zichtbaar is.

Speels met natuursteen

glazen decoratie

Kindergrafsteen met speels geplaatste blokken van verschillende soorten natuursteen.

Op het bovenste blokje natuursteen is een hand en voetafdruk aangebracht. Voor het monument is een glazen decoratie van een giraf geplaatst.

kindergraf glas met blokken en giraf van glas

Persoonlijke decoraties

mogelijkheden voor elk graftype

Door het toevoegen van decoratie aan het gedenkteken geeft u het monument precies de persoonlijke uitstraling hoe u dat wilt.

In onze showroom ziet u alle persoonlijke grafaccesoires in het echt en kunt u ze zelf toepassen bij de grafsteenvoorbeelden in onze inspiratietuin.

Wat is er allemaal te zien?

Mooie combinaties maken

gebruik kleuren en vormen

Mooi persoonlijk en natuurlijk kindergraf die we door het kleurgebruik een geheel eigen sfeer en uitstraling hebben gegeven.

De vormgeving van de glazen gedenkplaat past geheel in de stijl van het monument. Het accent ligt in eerste instantie op de gedenkplaat doordat deze in een donkerdere tint is uitgevoerd.

kindergraf glas natuurlijk met blauwe letterplaat

Kindermonumenten

zonder glas

Op deze pagina heeft u een aantal mogelijkheden bekeken van kindermonumenten waarbij glas is toegepast. Op de website van Den Hollandsche kunt u onze andere 10 collecties met kindermonumenten bekijken.

Bezoek de pagina met het assortiment kindergedenktekens bij Den Hollandsche gedenktekens.

kindergraf glas met zwerfkei

Rustige neutrale kleuren

omranding van melkglas

Harmonieus grafmonument van glas. De versmolten witte tekst steekt prachtig af tegen het leisteen van de letterplaat.

De omranding van licht blauw glas, ook wel melkglas genoemd, geeft een fris uiterlijk aan het monument. De vlinders symboliseren de vrijheid.

Gebogen gedenkplaat

silhouette in glas

Gedenkteken waar zowel de gedenkplaten als het liggende gedeelte zijn uitgevoerd in glas. De gebogen letterplaten zijn siervol voor elkaar geplaatst op houders van RVS.

Printen op glas

vrijblijvend ontwerp

Het printen op glas biedt een prachtige uitkomst voor het kleurrijk maken van een kindermonument. Samen met een van onze adviseurs maakt u vrijblijvend ontwerp van een kindermonument welke vervolgens na goedkeuring wordt uitgewerkt door ons grafisch team

kindergraf glas speelse glazen letterplaat

Duurzaamheid en onderhoud

glazen gedenkplaat of foto

Wij werken met glas van hoge kwaliteit en in een dikte die duurzaamheid garandeert. Ook na vele jaren in de buitenlucht zullen glazen elementen er nog prachtig uitzien.

U hoeft alleen het glas nu en dan af te nemen met water en een doek, als er zand- of vuilresten op zijn achtergebleven.

kindergraf glas met fotoprint

Onze creativiteit en uw persoonlijke wensen

vertalen we naar een mooi gedenkteken

Door onze expertise en creativiteit zijn wij in staat om uw persoonlijke wensen en behoeften te vertalen naar een mooi en passend gedenkteken.

Heeft u vragen dan kunt u ons altijd even bellen, we nemen alle tijd om uw vragen te beantwoorden en geven u advies bij het beste bij uw situatie past.

kindergraf glas blauw kleurige letterplaat

Kleurrijke grafsteen

zuilen van natuursteen

Gedenkteken waar de kleurrijke glazen letterplaat is geplaatst voor 2 robuuste zuilen van natuursteen. Het gedenkteken kan uitstekend als uitgangspunt worden gebruikt voor een persoonlijk monument.

Op de letterplaat kan bijvoorbeeld een foto of afbeelding worden aangebracht. We kunnen de zuilen iets minder robuust maken of bijvoorbeeld een zuil weglaten en de vormgeving daarvan aanpassen.

Pastel blauwe glazen gedenkplaat

zacht karakter

De pastel blauwe glasplaat dient als letterplaat van deze grafsteen voor een kind. Op de glasplaat zijn de favoriete afbeeldingen van het kind geprint.

De grafsteen is uiteraard ook zonder dubbele grafomranding te vervaardigen. De afgeronde vormen geven een uiterst vriendelijke karakter aan de grafsteen.

Speelse letters

dubbele glazen gedenkplaat

De speelse en gekleurde letters in combinatie met de fantasie autotjes tezamen met de gekleurde letterplaat geven het kindergraf een passende uitstraling.

De blauw gekleurde letterplaat zorgt ervoor dat de omgeving achter het monument niet zichtbaar is en maakt het opschrift duidelijk zichtbaar en leesbaar.

kindergraf glas met autotjes en foto