Kindermonument blauw glas

Kindermonument blauw glas foto 1
Prachtig blauw kindermonument met blauw glas en blauw natuursteen. Als grafbedekking is er gekozen voor azul split waardoor het volledige kindermonument zich in een blauwe sfeer bevindt. U zou een zelfde soort kindermonument ook in een bijvoorbeeld roz... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 20321
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Exclusief, Glas, Natuurlijk, Natuursteen
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Natuurlijk
Kleur Blauw
Materiaal Glas, Natuursteen
Natuursteen kleuren Blauw
Productgroep Kindermonumenten

Productomschrijving

Prachtig blauw kindermonument met blauw glas en blauw natuursteen. Als grafbedekking is er gekozen voor azul split waardoor het volledige kindermonument zich in een blauwe sfeer bevindt. U zou een zelfde soort kindermonument ook in een bijvoorbeeld roze sfeer kunnen ontwerpen met onze adviseurs. Het voordeel van glas is dat de tekst nooit meer zal vervagen.
Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Natuursteen


Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan kan graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.