Grafsteen kind met glasplaat

Grafsteen kind met glasplaat foto 1
De pastel blauwe glasplaat dient als letterplaat van deze grafsteen voor een kind. Op de glasplaat zijn de favoriete afbeeldingen van het kind geprint. De grafsteen is uiteraard ook zonder dubbele grafomranding te vervaardigen. De afgeronde vormen geve... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 21946
Collectie Jong en eigentijds, Met bijzondere betekenis
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Familiegraf - met vloer
Kleur Blauw
Materiaal Glas, Natuursteen
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

De pastel blauwe glasplaat dient als letterplaat van deze grafsteen voor een kind. Op de glasplaat zijn de favoriete afbeeldingen van het kind geprint. De grafsteen is uiteraard ook zonder dubbele grafomranding te vervaardigen. De afgeronde vormen geven een uiterst vriendelijke karakter aan de grafsteen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen