Grafmonument baby

Grafmonument baby foto 1
Baby grafmonument met een fleurige vlinder van glas. De vlinder is tot stand gekomen door diverse stroken glas tot een geheel te smelten. De grafomranding is ovaal zodat het grafmonument geen harde hoeken bevat wat beter past bij grafmonumenten voor ee... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 20995
Collectie Exclusief, Jong en eigentijds, Modern
Dieren Vlinder
Glas Glasfusing
Graftype Enkel
Materiaal Glas
Productgroep Kindermonumenten

Productomschrijving

Baby grafmonument met een fleurige vlinder van glas. De vlinder is tot stand gekomen door diverse stroken glas tot een geheel te smelten. De grafomranding is ovaal zodat het grafmonument geen harde hoeken bevat wat beter past bij grafmonumenten voor een baby.
Glasfusing
Glasfusing is een techniek waarbij stukken glas van één of verschillende kleuren op hoge temperatuur worden samengesmolten. Met deze techniek brengen we bijzonder fraaie en vaak kleurrijke decoratieve elementen aan op het gedenkteken. Naast het aanbrengen van persoonlijke decoraties gebruiken we deze techniek ook om structuur in het glas aan te brengen of om vorm aan het glas te geven.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.