Grafmonument baby

Grafmonument baby foto 1
Baby grafmonument met een fleurige vlinder van glas. De vlinder is tot stand gekomen door diverse stroken glas tot een geheel te smelten. De grafomranding is ovaal zodat het grafmonument geen harde hoeken bevat wat beter past bij grafmonumenten voor ee... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 20995
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Collectie Exclusief, Jong en eigentijds
Dieren Vlinder
Glas Glasfusing
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Materiaal Glas, Natuursteen
Persoonlijke toevoeging Regenboog
Productgroep Kindermonumenten

Productomschrijving

Baby grafmonument met een fleurige vlinder van glas. De vlinder is tot stand gekomen door diverse stroken glas tot een geheel te smelten. De grafomranding is ovaal zodat het grafmonument geen harde hoeken bevat wat beter past bij grafmonumenten voor een baby.
Glasfusing
Glasfusing is een techniek waarbij stukken glas van één of verschillende kleuren op hoge temperatuur worden samengesmolten. Met deze techniek brengen we bijzonder fraaie en vaak kleurrijke decoratieve elementen aan op het gedenkteken. Naast het aanbrengen van persoonlijke decoraties gebruiken we deze techniek ook om structuur in het glas aan te brengen of om vorm aan het glas te geven.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen