Grafmonument baby

Grafmonument baby foto 1
Baby grafmonument met een fleurige vlinder van glas. De vlinder is tot stand gekomen door diverse stroken glas tot een geheel te smelten. De grafomranding is ovaal zodat het grafmonument geen harde hoeken bevat wat beter past bij grafmonumenten voor ee... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 20995
Collectie Exclusief, Jong en eigentijds
Dieren Vlinder
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Materiaal Glas, Natuursteen

Productomschrijving

Baby grafmonument met een fleurige vlinder van glas. De vlinder is tot stand gekomen door diverse stroken glas tot een geheel te smelten. De grafomranding is ovaal zodat het grafmonument geen harde hoeken bevat wat beter past bij grafmonumenten voor een baby.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen