Kindergrafsteen met tekening op glas

Met een strakke, matte omranding van natuursteen als basis, gaat alle aandacht uit naar de fraaie gesmolten glasplaat. In deze kindergrafsteen is namelijk de tekening in het glas versmolten en daardoor zijn de kleuren één met het glas gew... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 31106
Artikelnummer 15859
Bloem, plant of boom Boom
Collectie Jong en eigentijds, Modern
Glas Glasfusing
Kinderlijk Bloemetjes, Ster
Materiaal Glas
Natuurlijk Boom
Persoonlijke toevoeging Ster
Productgroep Kindermonumenten
Symboliek Boom

Productomschrijving

Met een strakke, matte omranding van natuursteen als basis, gaat alle aandacht uit naar de fraaie gesmolten glasplaat. In deze kindergrafsteen is namelijk de tekening in het glas versmolten en daardoor zijn de kleuren één met het glas geworden. Dankzij het bijzondere druppel-effect van de glazen letterplaat, wordt de achtergrond minder transparant en zijn de afbeeldingen en teksten goed leesbaar bij wisselende lichtinvallen. Al deze elementen vallen mooi samen binnen de glooiende vorm van de glazen letterplaat.
Glasfusing
Glasfusing is een techniek waarbij stukken glas van één of verschillende kleuren op hoge temperatuur worden samengesmolten. Met deze techniek brengen we bijzonder fraaie en vaak kleurrijke decoratieve elementen aan op het gedenkteken. Naast het aanbrengen van persoonlijke decoraties gebruiken we deze techniek ook om structuur in het glas aan te brengen of om vorm aan het glas te geven.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.