Kindergrafsteen glas

Het glas van deze kindergrafsteen is door middel van glasfusing tot stand gekomen. Dit houdt in dat er allerlei verschillende stukjes glas tot een geheel zijn gesmolten. Het mooie van deze glastechniek is dat u het glas tot in de kleinste details kan o... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 21995
Collectie Exclusief, Jong en eigentijds
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Materiaal Glas

Productomschrijving

Het glas van deze kindergrafsteen is door middel van glasfusing tot stand gekomen. Dit houdt in dat er allerlei verschillende stukjes glas tot een geheel zijn gesmolten. Het mooie van deze glastechniek is dat u het glas tot in de kleinste details kan ontwerpen. Het ontwerpen van de kindergrafsteen doet u samen met één van onze adviseurs.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.