Kort grafmonument met glazen vinder

De glazen vlinder in dit korte grafmonument is gemaakt van glas met een blauwe tint. Hierdoor zit de kleur heel subtiel in het glas, maar is niet te aanwezig. De witte opschriften zijn door middel van emailleren op het glas aangebracht en blijven hier... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 33122
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Modern
Graftype Kort graf
Materiaal Glas, Natuursteen

Productomschrijving

De glazen vlinder in dit korte grafmonument is gemaakt van glas met een blauwe tint. Hierdoor zit de kleur heel subtiel in het glas, maar is niet te aanwezig. De witte opschriften zijn door middel van emailleren op het glas aangebracht en blijven hierdoor zeer lange tijd goed leesbaar. De fraaie vlinder van glas valt goed op, maar past nog steeds in het ingetogen en zachte karakter van dit monument. De natuurstenen bol waarop de vlinder rust en de ovalen omranding hebben een mat oppervlak en zijn elk in een eigen lichte grijstint uitgevoerd.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen