Kindergrafstenen in glas

Kindergrafstenen in glas foto 1
Zowel de letterplaat als de bovenste laag van de grafomranding zijn van glas gemaakt. Wij ontwerpen onze kindergrafstenen samen met u, onze klant. Door middel van kleurschetsen zal de adviseur uw ideeën vormgeven. Met op maat gezaagde stukjes glas... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 19712
Catalogus Kindermonumenten
Collectie Exclusief
Glas Glasfusing
Graftype Enkel
Materiaal Glas

Productomschrijving

Zowel de letterplaat als de bovenste laag van de grafomranding zijn van glas gemaakt. Wij ontwerpen onze kindergrafstenen samen met u, onze klant. Door middel van kleurschetsen zal de adviseur uw ideeën vormgeven. Met op maat gezaagde stukjes glas wordt de schets nagemaakt en tot een geheel gesmolten. Een kindergrafsteen is dus volledig naar eigen wens vorm te geven.
Glasfusing
Glasfusing is een techniek waarbij stukken glas van één of verschillende kleuren op hoge temperatuur worden samengesmolten. Met deze techniek brengen we bijzonder fraaie en vaak kleurrijke decoratieve elementen aan op het gedenkteken. Naast het aanbrengen van persoonlijke decoraties gebruiken we deze techniek ook om structuur in het glas aan te brengen of om vorm aan het glas te geven.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.