Hartvormig kindermonument met glasparels

Het glas in dit hartvormige kindermonument is toegepast in de vorm van lichtroze glasparels als grafbedekking en drie glasfusing vlinders. Zowel het hart als de omranding van het kindermonument zijn vervaardigd van een zwart natuursteen met een mat gem... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 32628
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Hartvormige lettersteen
Dieren Vogel
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Materiaal Glas, Natuursteen
Natuursteen kleuren Antraciet
Productsoort Vaas

Productomschrijving

Het glas in dit hartvormige kindermonument is toegepast in de vorm van lichtroze glasparels als grafbedekking en drie glasfusing vlinders. Zowel het hart als de omranding van het kindermonument zijn vervaardigd van een zwart natuursteen met een mat gemaakt oppervlak. Dit geeft het monument een wat zachtere uitstraling. Ook de afgeronde hoeken van de omranding zorgen voor deze zachtere uitstraling. Het monument bevat verder nog enkele bijzondere details, zoals het prikwerk in het natuursteen van voetstukje waarop het hart rust en de bronzen accessoires: het vogeltje en de verzonken vaas. De hartvormige lettersteen biedt daarnaast voldoende ruimte voor de opschriften.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.