Kindermonument met gebogen glasplaat

Kindermonument met gebogen glasplaat foto 1
Op het eerste gezicht lijkt dit kindermonument met gebogen glasplaat vooral strak en modern, maar wie langer kijkt, ziet de zachte vrouwelijke details. Het monument wordt gedragen door de geheel omrande bedekking van potgrond, waarop zelf plantjes gepl... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 31741
Bloem, plant of boom Boom
Collectie Jong en eigentijds, Modern
Materiaal Glas, Natuursteen

Productomschrijving

Op het eerste gezicht lijkt dit kindermonument met gebogen glasplaat vooral strak en modern, maar wie langer kijkt, ziet de zachte vrouwelijke details. Het monument wordt gedragen door de geheel omrande bedekking van potgrond, waarop zelf plantjes geplant kunnen worden. Alle aandacht gaat hierdoor uit naar het staande gedeelte. Hierbij is gekozen voor een recht staand exemplaar natuursteen met in een zachte grijze kleur en een fijne geribbelde structuur. Op de heldere glasplaat, die overigens licht is gebogen, is de witte tekst aangebracht, met daaronder een afbeelding van een boom, waaruit gekleurde hartjes weg lijken te waaien.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.