Glasplaat kindergraf

Kindergraf met een glasplaat van speciaal gesmolten glas. De giraffe en de glazen grafomranding geven het kindergraf een speels en fris karakter. De letters zijn in de glasplaat gebakken en zullen nooit meer vervagen.Glasfusing is een techniek waarbij ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 20900
Artikelnummer 15813
Collectie Exclusief, Jong en eigentijds
Dieren Giraf
Glas Glasfusing
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kinderlijk Giraf
Materiaal Glas, Natuursteen
Productgroep Kindermonumenten

Productomschrijving

Kindergraf met een glasplaat van speciaal gesmolten glas. De giraffe en de glazen grafomranding geven het kindergraf een speels en fris karakter. De letters zijn in de glasplaat gebakken en zullen nooit meer vervagen.
Glasfusing
Glasfusing is een techniek waarbij stukken glas van één of verschillende kleuren op hoge temperatuur worden samengesmolten. Met deze techniek brengen we bijzonder fraaie en vaak kleurrijke decoratieve elementen aan op het gedenkteken. Naast het aanbrengen van persoonlijke decoraties gebruiken we deze techniek ook om structuur in het glas aan te brengen of om vorm aan het glas te geven.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen