Grafsteen babyeen passende en blijvende herinnering

Het verliezen van een baby tijdens de zwangerschap, geboorte of korte periode na de geboorte is misschien wel het ergste wat je als ouder kan overkomen. Zo klein en zo kwetsbaar, u mist het kleine mensje en wilt graag een mooi en passend gedenkteken plaatsen op het graf. Een grafsteen die herinnering oproept en uw gevoel doet spreken.

Grafsteen baby

kleuren en het soort letters

Tijdens een persoonlijk gesprek ontwerpen we samen met u een passend gedenkteken. Door goed naar uw verhalen en wensen te luisteren passen we de juiste kleuren toe om het monument die uitstraling te geven die zowel goed bij u als bij uw baby past.

Zodra we samen het monument hebben vormgegeven bespreken we het opschrift en de belettering, we laten u voorbeelden zien en geven u advies wat het beste past bij de vormgeving van het monument.

grafsteen baby met glazen regenboog

Bewaren wat u aanpreekt

om later nog eens bekijken

Ziet u een monument of een specifiek detail van een monument wat u aanspreekt dan kunt u het monument bewaren om deze later nog eens te bekijken. Uw bewaarde monumenten worden toegevoegd aan uw persoonlijke fotomap.

De fotomap kunt u op elk gewenst ogenblik bekijken en eventueel delen met familieleden. Om uw persoonlijke fotomap te bewaren dient u deze bij het verlaten van de website op te slaan.

grafsteen voor baby met ballon van glas

Natuurlijke uitstraling

zwerfkei in combinatie met heldere kleuren

Natuurlijke grafsteen voor een baby waar zachte en ronde vormen zijn gebruikt in combinatie met natuurlijke heldere kleuren.

De kei in combinatie met de kleurrijke bloemen, vlinders en het gras geeft het monument een natuurlijke en blijmoedige uitstraling.

Mooie combinaties maken

gebruik kleuren en vormen

Mooi persoonlijk en natuurlijke grafsteen voor een baby die we door het kleurgebruik een geheel eigen sfeer en uitstraling hebben gegeven.

De vormgeving van de glazen gedenkplaat past geheel in de stijl van het monument. Het accent ligt in eerste instantie op de gedenkplaat doordat deze in een donkerdere tint is uitgevoerd.

grafsteen baby met hondje op letterplaat

Passend kleurgebruik

grafsteen baby pastel tinten

Kinder- of baby gedenkteken waar een fantasie regenboog, bloemetjes en een hartje is aangebracht in pastel tinten.

De kleuren van het opschrift op de glazen gedenkplaat zijn ook te zien op het liggende gedeelte met de witte en gekleurde glazen steentjes en de lichte natuursteen omranding met daarop een roze band.

kindergraf glas met kleurrijke letterplaat

De belettering

eigen grafische vormgevers

De belettering is zeer bepalend in het totale ontwerp van een monument. Door gebruik te maken van eigen grafische vormgevers proberen wij de kwaliteit voor u te waarborgen.

Voor ieder monument kijken we apart naar de positie van te de teksten op het monument, het type letters, de afmetingen en de kleur.

grafsteen baby met glazen wolk

Vanuit uw persoonlijke gevoel

een waardig en degelijk gedenkteken

Het doel van ons is om samen met u een waardig gedenkteken te realiseren, een blijvende herinnering die vormgegeven is vanuit uw persoonlijke gevoel.

We ontwerpen niet alleen een mooie grafsteen maar zorgen ook voor een degelijk en mooi gedenkteken van hoogwaardige kwaliteit, u wilt het gedenkteken immers nog lang bezoeken.

Grafsteen baby

met voetafdrukje, maan en sterren van glas

De ster en de maan van glas zijn toepasselijke speelse details op het monument. Door de sterretjes terug te laten komen op de gepolijste letterplaat en op het liggend gedeelte is er harmonie ontstaan.

De geplaatste voetafdrukjes en spreuk zijn een waardevolle toevoeging op het monument.

grafsteen baby met speelse elementen

Sierlijk uitgevoerde details

persoonlijk en heldere kleuren

Kenmerkend voor het monument is het gebruik van frisse kleuren en de sierlijk uitgevoerde details op het liggende gedeelte. De glazen rivier in combinatie met de vormgeving aan de voor- en achterkant sluit passend aan bij de hartvormige gedenkplaat.

De hartvormige glazen gedenkplaat met foto en een persoonlijke spreuk maken het monument extra persoonlijk.

kindergraf glas met hartvormige lettersteen

Vriendelijke maan

speelse uitstraling door sterren

De vriendelijke maan en de gekleurde sterren van glas geven het gedenkteken een speelse uitstraling.

Het glas van de letterplaat is licht gesmolten waardoor deze niet volledig transparant is, dit zorgt voor meer rust in het babygraf.

Glazen letterplaat

te zien als duurzame kleurplaat

Het plaatsen en toepassen van een glazen letterplaat is te vergelijken met een duurzame kleurplaat, u bepaalt zelf welke afbeelding waar moet komen te staan.

Dit geeft veel vrijheid bij het ontwerpen en het resulteert in een prachtig kleurrijke grafsteen voor uw baby.

grafsteen baby met glazen gedenkplaat

Wel of geen achternaam

wat geeft u het beste gevoel

Op een kindermonument of grafsteen voor een baby wordt de voornaam vaak groot afgebeeld in een toepasselijk lettertype.

De achternaam wordt niet altijd op het monument vermeld. Het is een keuze die u maakt, wat u het beste gevoel geeft.

grafsteen baby met regenboog en hartje

Details die u aanspreken

harmonieus geheel

Het kan zijn dat bepaalde details u aanspreken van verschillende monumenten. Het is dan moeilijk om u voor te stellen hoe het monument er uit komt te zien wanneer u deze details met elkaar combineert.

Onze creatieve ontwerper helpt u hierbij, hij geeft de door u aangeven elementen een juiste plaats, let daarbij op het kleurgebruik en zorgt voor de juiste afmetingen zodat er een harmonieus geheel ontstaat.

grafsteen baby kleurvol

Grafsteen baby

zachte uitstraling en ronde vormen

De ronde vormen van het natuursteen en de glazen gedenkplaat tezamen met het in de juiste matte tint bewerkte natuursteen zorgen voor een vriendelijk en zachte uitstraling van het monument.

Op het monument zijn op een sierlijke wijze vlinders van RVS geplaatst.

grafsteen baby met rvs vlinders

Gekleurde vlinders en ballon

combinatie met natuursteen en RVS

Grafsteen voor een baby van glas met glazen vlinders en een ballon. De vlinders zijn sierlijk en losstaand op het liggende gedeelte geplaatst. Rondom de foto is een turquoise bies aangebracht waardoor er harmonie ontstaat tussen de verschillende elementen.

Om het natuursteen goed te laten passen bij het geheel zijn de randen ruw afgewerkt.

We helpen u

advies en ontwerp

Wij stellen ons ten doel u te helpen bij het maken van een emotionele keuze. Doormiddel van het adviesgesprek in combinatie met een tekening proberen wij u een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van hoe het gedenkteken eruit moet komen te zien.

Hoe werkt een persoonlijk ontwerp?
grafsteen baby met huisje en regenboog

Grafsteen baby met glas

combinatie met andere materialen

Door creatief te zijn en de materialen, kleuren en vormen op de juiste wijze te combineren creëert onze ontwerper samen met u tijdens een persoonlijk gesprek een uniek en harmonieus gedenkteken.

Glasfusing slang

emaille opschrift

Baby grafsteen met een glasfusing slang. Het opschrift is door middel van emailleren op de glasplaat aangebracht. Naast het voordeel dat het emailleren gezandstraalde teksten en decoraties beter zichtbaar maakt geeft emailleren het geheel een zachtere en natuurlijkere uitstraling.

Het monument is te zien in onze inspiratietuin en kan uitstekend gebruikt worden als uitgangspunt voor een persoonlijk baby grafsteen van glas.

Printen op glas

vrijblijvend ontwerp

Het printen op glas biedt een prachtige uitkomst voor het kleurrijk maken van een grafsteen voor een baby.

Samen met een van onze adviseurs maakt u vrijblijvend ontwerp van een baby grafsteen welke vervolgens na goedkeuring wordt uitgewerkt door ons grafisch team.

grafsteen baby met hondjes en ballon op glazen letterplaat

Pastel blauwe glazen gedenkplaat

zacht karakter

De pastel blauwe glasplaat dient als letterplaat van deze grafsteen voor een baby. Op de glasplaat zijn de favoriete afbeeldingen van de baby geprint.

De grafsteen is uiteraard ook zonder dubbele grafomranding te vervaardigen. De afgeronde vormen geven een uiterst vriendelijke karakter aan de grafsteen.