G

Glazen grafstenen Wezep Grootste inspiratietuin van het Noorden

Bij ons bent u aan het juiste adres voor het laten maken van een persoonlijk grafmonument Wij ontwerpen, maken en plaatsen onder meer glazen grafstenen en grafmonumenten in Wezep en omgeving. U vindt onze winkel op het bedrijventerrein de Voskuil in Wezep, vlakbij de A28. U kunt er in alle rust rond rondkijken en oriënteren in de grootste inspiratietuin voor grafmonumenten van Noord-Nederland.

Grafsteen collecties Wezep

Naast de vele mogelijkheden in (maatwerk) glazen grafmonumenten bieden we ook natuurlijke grafmonumenten, moderne en eigentijdse grafstenen, klassieke en grafmonumenten die specifiek voor kinderen zijn ontworpen. We kunnen alles specifiek op maat maken en we zorgen er samen met u voor dat alles netjes binnen uw budget past.

Bekend in de regio en alles in één bezoek geregeld

We komen zeer regelmatig op de begraafplaatsen in en om Wezep, zoals: begraafplaats Bovenheigraaf Wezep, begraafplaats Stationsweg Wezep, begraafplaats De Ekelenburg Oldebroek en begraafplaats Oosterwolde (Gemeente Oldebroek).

Zelfs wanneer u in Groningen, Friesland, Drenthe of verder weg woont, is het de moeite waard om een bezoek aan de winkel te brengen. We hanteren namelijk één plaatsingstarief in heel Nederland. Bovendien kunt u in één bezoek alles regelen voor het laten maken en plaatsen van een bijzonder en persoonlijk gedenkteken.

glazen gedenkplaat met glasfusion zonnebloem

Inspiratietuin glazen grafmonumenten de grootste van Midden- en Noord-Nederland

Om u zoveel mogelijk te helpen bij uw keuzes en het kiezen gemakkelijker te maken, hebben wij in onze inspiratietuin met grafstenen vele voorbeelden van monumenten opgesteld. Alleen op deze manier krijgt u een goed beeld van hoe een materiaalsoort, ontwerp of een grafmonument in zijn geheel eruit ziet in de buitenlucht en wat het effect van het weer op het gedenkteken is

In de inspiratietuin in Wezep bieden we u ook de grootste collectie ruwe stenen van Nederland. Bestaande uit zwerfkeien, versteend hout, leisteen, basalt en meer.

inspiratietuin glazen grafstenen wezep
1
glazen gedenktekens

Inspiratie via de website

Bekijk en bewaar voorbeelden in ons online fotoboek die u aanspreken. Deel de fotomap met familie. Samen met u kunnen we met deze voorbeelden aan de slag.

Bekijk het fotoboek
2
glazen gedenktekens

Bezoek inspiratietuin

Kom langs in een van onze winkels of inspiratietuinen om in alle rust te zoeken naar een gedenkteken en voorbeelden van dichtbij te zien. Uw vragen beantwoorden we graag.

Wat is er te zien
3
glazen gedenktekens

Samen ontwerpen

Aan de hand van uw wensen en opgedane inspiratie maken we geheel vrijblijvend een persoonlijk ontwerp voor een uniek gedenkteken.

Plan een afspraak