Schets gedenkmonument met houten kruis en glasplaat

Schets gedenkmonument met houten kruis en glasplaat foto 1
De zonnestralen kunnen in het glas worden gestraald. Op het houten kruis kunt u bijvoorbeeld een porseleinen foto plaatsen.Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurza... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 12327
Collectie Exclusief, Modern
Materiaal Glas, Hout, Natuursteen

Productomschrijving

De zonnestralen kunnen in het glas worden gestraald. Op het houten kruis kunt u bijvoorbeeld een porseleinen foto plaatsen.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Hout

Onze collectie houten grafmonumenten bestaat grotendeels uit massief teakhout vervaardigde modellen. Hout is een zeer duurzaam materiaal.

Hout is een natuurproduct en kan door vocht gaan werken. Hierdoor kunnen er in de kopse delen scheuren ontstaan. Dit is niet erg en is zelfs een specifieke eigenschap van deze houtsoort wat verder geen enkele invloed heeft op de duurzaamheid.

Wordt teakhout niet behandeld, dan krijgt het na verloop van tijd een grijze kleur. Zoals ook alle andere hardhout soorten. Dit noemen we het vergrijzen van hout. Een grafmonument krijgt hierdoor een fraaie, natuurlijke uitstraling. Om de oorspronkelijke diepe kleur te behouden kunt u er voor kiezen om het met olie of lak te behandelen, dit betekent echter wel dat het eens per jaar uitgebreid onderhoud nodig heeft.

Natuursteen