Schets gedenkmonument met houten kruis en glasplaat

Schets gedenkmonument met houten kruis en glasplaat foto 1
De zonnestralen kunnen in het glas worden gestraald. Op het houten kruis kunt u bijvoorbeeld een porseleinen foto plaatsen.Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurza... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 12327
Collectie Exclusief, Modern
Materiaal Glas, Hout, Natuursteen

Productomschrijving

De zonnestralen kunnen in het glas worden gestraald. Op het houten kruis kunt u bijvoorbeeld een porseleinen foto plaatsen.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Hout

Hout staat bekend om zijn warme, natuurlijke uitstraling die een breed spectrum aan kleuren en tinten omvat. Elke houtsoort brengt zijn eigen unieke sfeer en textuur met zich mee. De variatie in nerfpatronen, vaak uniek voor elke stuk, voegt een persoonlijke toets toe die de schoonheid van de natuur weerspiegelt. Hout symboliseert groei, leven en vernieuwing, en staat tegelijkertijd voor stevigheid en duurzaamheid. Het is een materiaal dat met de tijd meegaat en een diepere verbinding met de aarde en haar cycli biedt. Deze eigenschappen maken het een bijzonder en veelzijdig materiaal, gewaardeerd om zijn esthetiek en symbolische waarde.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.