Glazen zeilboot als gedenkteken

Een grote zeilboot van gebogen blauw glas zorgen ervoor dat het gedenkteken echt anders is dan omringende monumenten. De diepblauwe kleur van de glazen zeilboot oogt fris en modern, waarbij de matte accenten op het glas de zeilboot verder benadrukken. ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35137
Collectie Kunstenaars, Met bijzondere betekenis, Modern
Graftype Familiegraf - enkel breed
Kleur Blauw, Kleurrijk
Liggende deel Natuursteen
Materiaal Glas, Natuursteen
Staande deel Glas

Productomschrijving

Een grote zeilboot van gebogen blauw glas zorgen ervoor dat het gedenkteken echt anders is dan omringende monumenten. De diepblauwe kleur van de glazen zeilboot oogt fris en modern, waarbij de matte accenten op het glas de zeilboot verder benadrukken. Het glas is erg hard en kan tegen een stootje. Als basis voor het gedenkteken is er gekozen voor een dekplaat van natuursteen. Dit natuursteen is Azul Macauba en heeft een bijzondere blauwe kleur met een textuur die lijkt op water. Deze dekplaat biedt door de grote omvang ook voldoende ruimte voor de opschriften.
Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen