Glazen zeilboot als gedenkteken

Een grote zeilboot van gebogen blauw glas zorgen ervoor dat het gedenkteken echt anders is dan omringende monumenten. De diepblauwe kleur van de glazen zeilboot oogt fris en modern, waarbij de matte accenten op het glas de zeilboot verder benadrukken. ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35137
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Collectie Kunstenaars, Met bijzondere betekenis, Modern
Glas Blauw
Graftype Familiegraf - enkel breed
Kleur Blauw, Kleurrijk
Liggende deel Natuursteen
Maritiem Boot
Materiaal Glas, Natuursteen
Natuursteen & Graniet Azul
Persoonlijke toevoeging Kunstenaars
Productgroep Grafmonumenten
Staande deel Glas
Symboliek Boot
Voertuigen Boot, Zeilboot

Productomschrijving

Een grote zeilboot van gebogen blauw glas zorgen ervoor dat het gedenkteken echt anders is dan omringende monumenten. De diepblauwe kleur van de glazen zeilboot oogt fris en modern, waarbij de matte accenten op het glas de zeilboot verder benadrukken. Het glas is erg hard en kan tegen een stootje. Als basis voor het gedenkteken is er gekozen voor een dekplaat van natuursteen. Dit natuursteen is Azul Macauba en heeft een bijzondere blauwe kleur met een textuur die lijkt op water. Deze dekplaat biedt door de grote omvang ook voldoende ruimte voor de opschriften.
Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.