Grafzerk met glas en cortenstaal

Grafzerk met glas en cortenstaal foto 1
Het glas is in de oven gesmolten waardoor de grafzerk een vrije vorm heeft verkregen, deze techniek maakt de glasplaat uniek. Door cortenstaal te combineren met glas is er een uiterst modern karakter gecreëerd. De grafzerk is onderhoudsarm en het ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 24230
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Cortenstaal, Glas, Grafzerken, Jong en eigentijds, Modern
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Grafzerken
Materiaal Cortenstaal, Glas
Voertuigen Vrachtwagen

Productomschrijving

Het glas is in de oven gesmolten waardoor de grafzerk een vrije vorm heeft verkregen, deze techniek maakt de glasplaat uniek. Door cortenstaal te combineren met glas is er een uiterst modern karakter gecreëerd. De grafzerk is onderhoudsarm en het opschrift zal nooit meer vervagen.
Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.Cortenstaal
Cortenstaal wordt steeds vaker toegepast in gedenktekens. Vanwege de levendige roestbruine kleur heeft het een warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. In tegenstelling tot wat de roestkleur wellicht doet vermoeden, is het materiaal zeer weervast.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan kan graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.